Gál Anikó

2008-ban kerültem közelebb az ingatlanokhoz és az eltelt több, mint 10 évben egyre mélyebb és egyre átfogóbb aspektusait ismertem meg a szakmának. Tapasztalataim között – néhányat kiemelve – szerepelnek budai és pesti luxus ingatlanok, belvárosi nagypolgári lakások, agglomerációs zöldövezeti ingatlanok, Balaton melletti, századfordulós eredeti parasztház és nem utolsó sorban a saját vidéki ingatlanom hosszú éveken át történő szakadatlan hasznosítása.

FONTOS számomra, hogy az ingatlan adásvétel teljes folyamatát végig kísérjem megbízómat támogatva és képviselve.


Fontos továbbá, hogy teljes körű szolgáltatást biztosítsak ingatlan szakjogi ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány-, CSOK-, hitel ügyintézési szolgáltatással. A végén említve, de nem utolsó sorban, az egész adásvételt megkoronázó, ugyanakkor az emberi türelmet messzemenőkig próbára tevő költözési fázist a lehető legkényelmesebbé tegyem bútorszállítási, vagy komplett költöztetési szolgáltatással kiegészítve.

HIVATÁSOMNAK tekintem, hogy segítségnyújtásommal értéket teremtsek mindazoknak, akiknek fontos, hogy számukra, családjuk, vállalkozásuk számára a legmegfelelőbb ingatlant hozzam el és mindezt az ő idejük jelentős megtakarításával párosítsam.

Rengeteg olyan emberrel találkozom, akik munkájából, életkörülményeikből adódóan, vagy csak mert egyszerűen nehéz eligazodni az ingatlanok és a hozzájuk fűződő szövevényes jogi útvesztőben, alig tudnak időt fordítani a megfelelő ingatlan megtalálására. Már a megtaláláshoz szükséges teljes folyamat lebonyolítása is gondot okoz. A több százezres eladó ingatlan kínálatból leválogatni azt a néhányat, amely első ránézésre valamilyen szinten megfog számtalan órákat, napokat, heteket, sőt olykor még hónapokat is igénybe vesz. Mindehhez hozzájön még a folyamatosan frissülő kínálat, amelynek figyelemmel kísérése újabb idő, energia. Nem beszélve azokról az esetekről, amikor a kiszemelt ingatlant hirtelen elviszik az orrunk elől, csupán “csak” azért, mert nem volt idő foglalkozni a megtekintési időpont leszervezésével.

Elfoglaltak az emberek, mire eljutnak oda, hogy “Na most! Most intézkedek és megyek!”, addigra lehet hetek, talán pár hónap is eltelt és az ingatlant megvette más. Ők pedig ott maradnak csalódottan, egy csomó időt kidobva, IDŐ-t, amely a legdrágább mindenkinek és nem jön vissza.


Gál Anikó vagyok,
ingatlan és befektetési szakértő. 

Az elmúlt években lehetőségem volt felismerni és rátalálni az engem leginkább motiváló tevékenységre és amellyel egyúttal segítségére lehetek számos magánszemélynek, családoknak, cégeknek, üzleti vállalkozásoknak. Legyen szó akár saját részre, vagy befektetésre keresett ingatlanról, iroda, üzlethelyiség, étterem számára keresett ingatlanokról.

Hivatásomnak tekintem, hogy segítségnyújtásommal értéket teremtsek mindazoknak, akiknek fontos, hogy számukra, családjuk, vállalkozásuk számára a legmegfelelőbb ingatlant hozzam el és mindezt az ő idejük jelentős megtakarításával párosítsam.