Kiegészítő szolgáltatások

Az alább felsorolt Kiegészítő szolgáltatások* egy része közvetlen kapcsolódik az adásvétel folyamatához. Ezek azok, amelyek nélkül nem lehet végig vinni az adásvételi ügyletet.
A másik kategóriába azok a tevékenységek tartoznak, amelyek iránti igény nem minden esetben, vagy nem azonnal merülnek fel, azonban szorosan kapcsolódnak az ingatlanokhoz, akár aktuális vásárlás miatt, akár már meglévő lakás, családi ház esetében felmerülő igények miatt. Bármelyikről is legyen szó, jelezd nekem, hogy mely területen van szükséged segítségre és megoldjuk.

Energetikai tanúsítvány

A családi házak, lakások értékesítésének egyik elengedhetetlen feltétele, a 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet előírásai alapján, az adott ingatlan energetikai tanúsítványának biztosítása a vevő számára.
Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a már rendelkezésünkre álló energetikai tanúsítvány valóban érvényes-e még, felhasználható-e az aktuális adásvételi eljárás során.

Ügyvéd

Számomra fontos, hogy az ingatlanvásárlást megpecsételő adásvételi szerződés mindkét felet képviselő, tapasztalt ingatlan szakjogi ügyvéd közreműködésével kerüljön írásba foglalásra, adott esetben véleményeztetésre. Éppen ezért igény esetén ügyfeleim számára megbízható ügyvédi hátteret biztosítok.

Hitel, CSOK, lakástakarékpénztár ügyintézés

A piacon jelenlévő számtalan bank és számtalan hitelajánlat közül segítünk a számodra legkedvezőbb konstrukciót megtalálni. Mindezt sorban állás nélkül és megspórolva a különböző bankok, hitelintézetek irányába indított, telefonálásra fordított időt.

Okos otthon

Ha az okos otthon lehetőségről olvasol, akkor bizonyára Te is nemcsak, hogy zöld vagy, de érdekelnek az energiatakarékos, pénztárcabarát, funkcióoptimalizáló megoldások és ráadásul hosszútávban gondolkodsz. Keress bátran akkor is ha még nem állt össze teljesen a kép, de tudod, hogy ebbe az irányba szeretnél elmozdulni. Ha pedig van konkrét célod, hogy milyen elemeket, funkciókat szeretnél életre kelteni, segítünk megvalósítani.
Amit fontos tudnod, hogy 2021. évtől az új építésű ingatlanoknak minimum 20 %-ban kell energiatakarékos megoldási lehetőséget tartalmazzanak. E nélkül nem kapják meg a használatba vételi engedélyt, kvázi hatóságilag nem adják meg a lakhatási engedélyt. Érdemes tehát már most elgondolkodni a számodra fontos lehetőségekről.

Lakásfelújítás

Akár másik ingatlan vásárlásról van szó, akár már meglévő otthonod felújításáról, fontos a megfelelő minőségi munka egy megbízható csapat által kivitelezve. Segítünk ebben is, megvalósítjuk elképzeléseid, igényeid alapján.

Belsőépítészet

Nincs időd, ihleted kigondolni, vagy újragondolni otthonod arculatát? Magas minőségben kivitelezett belsőépítészettel és lakberendezéssel garantáltan egyedi, kényelmes otthont kapsz, legyen szó új, vagy meglévő ingatlanod kialakításáról, átalakításáról.

Kertépítés

Profi, tapasztalt, megbízható kertépítő csapatot ajánlok figyelmedbe. Legyen szó öntözőrendszer kiépítéséről, gyepszőnyeg, tujasorok telepítéséről, facsemeték beszerzéséről és ültetéséről, sziklakert építéséről stb. Megvalósítjuk elképzeléseid, igény esetén javaslatot is teszünk.

Költöztetés

Rengeteg holmid van, ráadásul túl kevés időd mindent összecsomagolni a költözésig? Hazai és nemzetközi terepen is jártas, széles körű tapasztalattal rendelkező megbízható csapat gyors és profi segítségét ajánlom. Kérhetsz bútorszállítástól kezdve a teljes ingóságod bedobozolásán át, a komplett kipakolásig mindent, amire szükséged van, ami számodra segítség. A csapat szervezettségének és gyakorlatának köszönhetően töredék idő alatt végeznek, mint gondolnád.

Raktározás

Igény esetén lehetőség van bútorok, vagy a minden napokban nem használt kiegészítők raktározására, akár átmeneti időszakra vonatkozóan is, kisebb, vagy nagyobb tételben is.

Biztosítás

Időnként szükségszerű és ajánlott mind az ingatlan, mind az ingóság biztosítások felülvizsgálata.
Meglévő, vagy új otthonod számára a piacon kínált széles körű biztosítási ajánlatok közül elhozzuk a Te igényeid alapján legkedvezőbb megoldást.

Bérleti szerződés

Amennyiben ingatlanod bérbeadását korrekt, teljes körű, mindenre kiterjedő bérleti szerződéssel akarod jogilag biztonságossá tenni, ingatlan szakjogi ügyvéd által előkészített bérleti szerződéssel állunk rendelkezésre.

Ingatlankezelés

Egyre több a feladatod, vagy az ingatlanaid számának növekedésével együtt járó széleskörű ügyintézést nem bírod már egyedül végezni? Teljes körű ingatlankezelést vállalunk, karbantartási munkák elvégzésével, rendszeres műszaki ellenőrzéssel, bérlői kapcsolattartással.

*Az árak minden esetben egyediek. Egyénileg kerülnek megállapításra.