Exkluzív kertes ház eladó Érden

Tusculánum területén csendes utcában eladó egy igényesen és magas műszaki tartalommal felújított, ÖNÁLLÓ helyrajzi számon lévő két különnyíló szobás ikerházfél.

A négy éve történt teljes körű felújítás során cserére került az összes falban lévő vezeték. Új víz-, villanyóra lett felszerelve, elektromos bővítés megtörtént plusz éjszakai áram és gáz is bevezetésre került.

Utólagos vízszigetelés során 12 cm-ként beinjekciózták a falakat, valamint 1 méterig szellőző vakolatot tettek fel. Az egész házra plusz 5 cm szigetelés került még.

A ház betonkoszorús, így lehetőség van tetőtér beépítésre.

Az összes nyílászárót kicserélték. Az ablakok kétrétegű hőszigetelt üvegek, valamint új szúnyoghálóval és redőnnyel szereltek.

Fűtése radiátoros gázcirkó + padlófűtés +  új kandalló, kiegészítésként a jóhangulatú téli estékre.

Az előtérben és a fürdőszobában a padlófűtés csövei meg vannak tekerve, így hasznosítva a hulladékhőt, plusz a fürdőszobában törölközőszárító növeli a komfortérzetet.

Az előtér és a fürdőszoba kátránypapírt és plusz hőszigetelést kapott.

A praktikusan kialakított gardróbba és a wc-be éjszaki áramról működő elektromos padlófűtés került.

A teljes konyhabútor szintén a felújítás során került újonnan beépítésre. A gépesítést tervek szerint az eladók magukkal viszik, azonban igény és megegyezés esetén nyitottak egyes háztartási gépek meghagyására.

A nappaliban hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került.

A 358 m2-es telken az első és hátsó udvarban is található kerti vízcsap; valamint számos, nagyon finom, termő gyümölcsfák (pl. barack, körte, szőlő).

Az udvar jelentős mennyiségű földdel feltöltésre került annak vízszintbe hozása érdekében. Továbbá a füvesítés is megtörtént.

A kerítéstől egészen a telken belül elhelyezett garázsig az udvar térkövezett, valamint a hátsó udvaron található kerti kiülő területe szintén térkövezett.

Az autóbehajtó nagykapu kényelmes elektromos kivitelű.

A házban riasztó került beüzemelésre.

A ház fekvéséből adódóan szépen körbenapozott. Délelőtt a konyha és a kisszoba felől kap napsütést, délután pedig a nappali felől.

Az infrastruktúra kiváló. Minden gyalogtávolságban elérhető. Coop 5 percen belül, Spar 15 percen belül, óvoda 10 percen belül, játszótér, patika, tömegközlekedés 5 perces sétatávolságon belül van. Volán busszal Érd központ, Kelenvölgy szintén gyorsan elérhető.

Lakás: 48 m2
Telek: 358 m2
Irányár: 52 MFt

Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint költözhető.