Budapest III. Csillaghegy

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK

3. kerületben, Csillaghegyen, hangulatos környezetben új építésű, igényes, magas műszaki tartalommal rendelkező kétlakásos társasház lakásait kínáljuk eladásra.

A lakásokhoz saját erkély, terasz tartozik, egy-egy autó számára garázs biztosított, mely a vételár részét képezi. A földszinti lakás saját kertrésszel rendelkezik.

Kellemes hangulatú családi házas övezet. A szomszédos sétáló utcában kényelmesen és biztonságosan lehet gyerekekkel együtt közös időt eltölteni.

FŰTÉS
Lakossági földgáz ellátáson keresztül egyedi cirkó fűtés biztosított; Ariston SAUNIER Duval kombinált hőfokszabályzós, vagy azonos minőségű kondenzációs készülékkel szerelve. A nappali, közlekedő és vizes helyiségekben padlófűtéssel a hálószobákban radiátoros fűtéssel.

EGYÉB FELSZERELTSÉG
Az egyéb felszereltségek közé tartoznak a kaputelefon, TV-, telefon-, riasztó védőcsövezés kiépítése, klíma elektromos alapszereléssel, terasz- és lépcsőházi világítás.

KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan éjjel-nappal kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik a pár percre található HÉV megálló elérésével. Az autóval közlekedők számára a jól kiépített úthálózatnak köszönhetően rendkívül kényelmes és gyors közlekedést biztosított a nap bármely szakában.

SZÉLES KÖRŰ FELSZERELTSÉG
A közelben élelmiszerboltok, piac, kávézók, cukrászdák, parkok találhatók.
A családosok kényelmét szolgálva sétatávolságon belül elérhetők óvoda, iskolák, orvosi rendelő.

KÍNÁLAT
A rendkívül jó árakra, felszereltségre az igényes, magas minőségi kivitelezésre, valamint az elhelyezkedésre tekintettel érdemes mielőbb lefoglalni új otthonát. A lakások adatai:

Földszint: 80,05 sqm + 14,7 sqm terrace + garden, 4 rooms 86.000.000 HUF
1. emelet: 82,12 sqm + 26,32 sqm terrace, 4 rooms 86.000.000 HUF

VÁRHATÓ ÁTADÁS
2021. I. negyedév

További információkért, műszaki részletekért, megtekintési időpontért kérem keressen elérhetőségeimen.

Irodánkban díjmentes hitel, CSOK, BABAVÁRÓ, megtakarítás és állampapír ügyintézést is igénybe vehet.