Budakalász

Terület: 96 m2

Szoba: 5

Ár: 72,69 MFt

This image has an empty alt attribute; its file name is 1.kép-1024x574.jpg

EGYEDI AJÁNLAT – ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSKÖTÉS ONLINE

Vevőim számára az ingatlan szakjogi ügyvédi háttérrel együtt, most egyedi ajánlatként teljes körű ONLINE ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSKÖTÉSSEL is rendelkezésre állunk.

LEÍRÁS

Kérem, tekintse meg ingatlankínálatom és nézzen körül az Ön igényeire szabott szolgáltatásaim között.

Budakalászon a kikapcsolódásra szolgáló Omszki-tó parkjától 10 percnyi sétatávolságban, nyugodt környezetben épülő új építésű egyszintes és belső kétszintes lakásokat kínálunk eladásra.

Az ingatlanok magas műszaki tartalommal, újdonságot sugárzó igényes felszereltségben készülnek. Fekvésének köszönhetően körbe napozott; napfényes tágas helyiségekből áll.

Kialakításuknál fontos szempont a lakók kényelmét szolgáló praktikus elosztás, jól bútorozhatóság a maximális méretű élettér biztosítása mellett.

Az emeleti szobákból a budai hegyekre tárul elénk szép kilátás, a földszintről pedig a lakáshoz tartozó intim, zárt kertbe juthatunk ki.

This image has an empty alt attribute; its file name is 2.kép-1024x594.jpg

SZABADIDŐ, SPORT

A közelben számos szabadidős és sportolási tevékenységet kínáló hely található, köztük a nemrégiben kiépült Lupa-tavi strand, az Omszki-tó területén található sportcsarnok, wakeboard centrum, valamint futópálya. Továbbá borház és nagykivetítős vendéglő is hozzájárul az itt lakók minél szélesebb körű kikapcsolódásának választékához.

Az utóbbi évek fejlesztései során jelentős megújulás tapasztalható a budakalászi településen, mind a közterek, játszóterek és családias hangulatú parkok tekintetében is. Továbbá remek kirándulási lehetőséget nyújt a közeli Szentendrére, vagy akár a környező hegyi sétákhoz.

FŰTÉS

Lakossági földgáz ellátáson keresztül egyedi gázcirkó fűtés biztosított; Ariston SAUNIER Duval kombinált hőfokszabályzós, vagy azonos minőségű kondenzációs készülékkel szerelve. A nappali, közlekedő és vizes helyiségekben padlófűtéssel a hálószobákban radiátoros fűtéssel.

EGYÉB FELSZERELTSÉG

Az egyéb felszereltségek közé tartoznak a kaputelefon, TV-, telefon-, riasztó védőcsövezés kiépítése, klíma elektromos alapszereléssel, terasz- és kertvilágítás.

PARKOLÁS

Az 5 db lakás mindegyikéhez 1 db saját felszíni parkoló tartozik, amely a vételár részét képezi.

KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA

A lakók kényelmét szolgálva gyalogosan is 5-10 perc alatt elérhető a budakalászi AUCHAN áruház, valamint az OBI barkácsbolt.

A családosok számára szintén sétatávolságon belül elérhető óvoda, iskola, orvosi rendelő.

KÖZLEKEDÉS

Tömegközlekedés szempontjából közelben található, a pár percnyi járásra lévő HÉV megálló.

Az autóval közlekedők számára a jól kiépített úthálózatnak köszönhetően rendkívül kényelmes és gyors közlekedést biztosított a nap bármely szakában.

KÍNÁLAT

A rendkívül jó árakra, a felszereltségre, az igényes, magas minőségi kivitelezésre, valamint az elhelyezkedésre tekintettel a most épülő 5 lakásból már csak az alábbi 3 lakás elérhető.

2. lakás:   96,2 nm + 16,1 nm terasz + felszíni beálló, Nappali + 4 szoba 72.690.000 Ft

3. lakás: 105,7 nm + 28,4 nm terasz + felszíni beálló, Nappali + 4 szoba 78.961.667 Ft

4. lakás:   97,8 nm + 16,2 nm terasz + felszíni beálló, Nappali + 4 szoba 73.812.000 Ft

TERVEZETT ÁTADÁS

2020. III. negyedév

További információkért, műszaki részletekért, megtekintési időpontért kérem keressen elérhetőségeimen.

Irodánkban díjmentes hitel, CSOK, BABAVÁRÓ, megtakarítás és állampapír ügyintézést is igénybe vehet.