Ajánlások

Ügyfeleimmel nem ér véget a kapcsolat, az adásvétel létrejötte után. A személyes bizalom az alapja annak, hogy elégedettek legyenek szolgáltatásaimmal a partnereim.

Kedves Anikó!

Nagy köszönettel tartozom házam bérbe adásának lebonyolításáért. Nekem az volt a legnagyobb segítség, hogy a jelentkezőkkel teljesen Te foglalkoztál. Azon kívül, hogy megmutattad, megbeszélted a dolgokat, nekem már csak bólintani kellett. A házat is kezelted, hogy minél jobb formáját mutassa az érdeklődőknek. Ezért úgy gondolom, ha szükséges lenne, hozzád fordulnék a jövőben is. Mindig jó szívvel foglak ajánlani, ha módomban áll. 

Köszönettel:
Vargháné Karácsonyi Erzsébet +36 20 954 6334Tisztelt Anikó!
Utólag is szeretném megköszönni az ingatlanom vásárlásában nyújtott kiemelkedő teljesítményét. Agilitása, kitartása nélkül nehezen jöhetett volna össze a sokféle speciális igényemmel (ár, terület és a személyes preferenciák stb.) rendelkező ingatlan megszerzése. Külön örültem az összehasonlító excel táblázatoknak, rengeteg időt spóroltak meg azzal, hogy kiszűrte a különböző felületeken, különböző árakon felkínált azonos ingatlanokat. További munkájához hasonló kitartást és jó egészséget kívánok.

Üdvözlettel:
Sántha László
EgészségkonyhaAnikóban olyan kivételes ingatlanost ismertem meg, akivel ritkán lehet találkozni! Az első 3 hónapban több piacvezető ingatlanértékesítő iroda is meg volt bízva az értékesítéssel, de pár érdeklődőt hoztak ki a családi házunkhoz és azt is pocsék kommunikációval, felelőtlen ígérgetésekkel tették, így megváltunk tőlük. Anikó ezalatt lelkesen hozta az érdeklődőket, kitartóan sorolta a műszaki adatokat és nyugodt, udvarias stílusban bemutatta a lakást. Érkezés előtt 10 perccel már a ház előtt várta az érdeklődőket felkészülten, a végén pedig észrevétlenül kikérdezte a véleményüket. Felkészültségéhez hozzátartozott a minőségi lakás és kerti fotók készítése, jó hirdetési szöveggel, alaprajzzal (sok ingatlanos ezzel szúrja el a hirdetését). Csak Őt ajánlom!

Erdős Csilla +36 30 641 1205


Köszönöm szépen az eddigi segítséged:)! Tényleg egy profi vagy!

Edzés Másképp – Polgár Viktor +36 70 236 5033


Amikor elhatároztuk a párommal, hogy szeretnénk ingatlant venni befektetés céljából, akkor több ismerősömmel is beszéltem erről a témáról, majd az egyik edzésen hallottam, hogy az edzőtársam nagyon elégedett volt egy ingatlanos hölggyel, Anikóval, akinek elkértem az elérhetőségét.

A párom fel is hívta és leültek megbeszélni a mi elképzeléseinket és tanácsot is kértünk Anikótól, nagyon sokat segített már ez a beszélgetés is az elképzelésünk továbbfejlesztésében, ezért emiatt is nagyon hasznos volt és örülök, hogy rátaláltunk Anikóra.

A továbbiakban két naponta részletes listát kaptunk az esetleges lakásokról és Anikót bármikor hívhattuk bármilyen kérdéssel, azonnal a rendelkezésünkre állt, eljött az összes kiválasztott ingatlant megnézni velünk. A végső döntésünkben is nagyon sokat segített és az egész folyamatban Anikó profiságát és az érdekeink érvényesülését lehetett érzékelni.

A befektetésre megvásárolt ingatlan bérlőjével még a birtokbavétel előtt megkezdte az egyeztetéseket, így a kiadásra is egy héten belül sor került. Azóta ismerőseink is dolgoztak már Anikóval, ők is hasonló pozitív élményekről számoltak be.

Mindenkinek ajánlom, aki ingatlan vásárlásban gondolkodik, mert szerintem Anikó kimagasló empátiával rendelkezik és egy profi és precíz ingatlan szakértő.

Oláh-Csizmadia Georgina +36305907276


Szia Anikó!

Köszönjük Neked a segítséget, gyors volt, profi, hathatós és eredményes, nélküled még ott tartanánk, hogy mobilról töltünk fel képeket az ingatlan.com-ra és kocsiból korzózzuk az „Eladó” táblákat Érden. 🙂

Dr. Juhász Tibor Zoltán +36703962909


Több helyen szoktam olvasgatni az ingatlannal foglalkozó internetes fórumokat, így láttam meg a FB-on Anikó belvárosi hirdetéseit.

E-mailben részletes bemutatkozást és munkamenet leírást kaptunk tőle, ami alapján felkértük a lakásunk bérbeadására.

A fotózást is maga csinálta, klassz gépe van.:)

A lakást a trópusi hőség ellenére 6 hét alatt sikerült kiadnia.

Ha valakinek becsületes, lelkiismeretes munkatársra van szüksége, megtalálta.

Egyed Anita (Palotanegyed)


Gál Anikó személyét bátran ajánlom mindenkinek.
Albérlő keresésével bíztam meg, melyet 1,5 hónap alatt teljesített.
Munkájában precíz, korrekt volt, minden folyamatot türelmesen végig kísért.
Folyamatosan lehet vele kapcsolatot tartani.
Kedves személyiség, s rugalmasan alkalmazkodott egyéni igényeinkhez, kéréseinkhez is.

Zrufkó Katalin +36702475666


Gál Anikó megbízhatóságával, segítőkészségével, precízségével, rendkívül kedves személyiségével kiemelkedő az ingatlan szakmában. Információ áramlás maximális a részéről, tájékoztat mindenről, utánanéz, visszahív, folyamatos kapcsolattartás, kérdés esetén mindig elérhető. Mindenkinek maximálisan tudom ajánlani. Köszönöm Neki a sok-sok segítséget!

Kőfalvi Gabriella +36203250921