A MŰKŐDŐ MEGOLDÁSOK 2. – ingatlanvásárlás – DÖNTÉSHOZÓKNAK

A tegnapi cikk folytatásaként bemutatom, hogy milyen módon tudok segíteni a célirányos ingatlanvásárlás érdekében.
Ha nem olvastad még az első módszer (amely nem mellesleg az IDŐ RABJAINAK szól) értéket nyújtó tartalmát, akkor mindenképp javaslom, hogy tedd meg. Itt éred el: https://www.anikogal.hu/2021/09/28/a-mukodo-megoldasok-1-ingatlanvasarlas-az-ido-rabjainak/

Most pedig rátérünk a második választható módszerre.

2) HA TE DÖNTÉSHOZÓ TÍPUS VAGY

Az itt olvasható megoldási javaslattal hozzád, a DÖNTÉSHOZÓHOZ szólok, aki mindennapi életében képes és tud priorizálni. Tapasztalataim alapján, számodra fontos, hogy az élet bármely területén a tökéletességre törekvés jegyében, a legmegfelelőbb szakember végezze el a feladatokat, míg ez idő alatt saját területeden szakadatlanul kiemelkedően teljesítesz. Számodra fontos, hogy szabadidődet családoddal, sportolással, egyéni hobbiddal, stresszmentesen tölthesd; mindeközben a munkát profi szakember végzi helyetted.

AHOGYAN SEGÍTEK:

  • több órányi időt takarítok meg minden alkalommal,
  • leszűröm a valós, eladás alatt álló ingatlanokat,
  • számos stressz megélését leveszem a válladról,
  • a megtekintésre kiválasztott ingatlanok bejárását leszervezem, elkísérlek a helyszíni bejárásra,
  • a vásárlás szempontjából mérvadó kérdéseket a helyszínen egyeztetjük az eladóval, vagy annak képviselőjével,
  • felmérem az ingatlan állapotát,
  • tájékoztatlak az ingatlan megvásárlására vonatkozó pro- és kontra érvekről,
  • javaslatot teszek a reális vételárra vonatkozóan
  • a nyelvi eltéréseket áthidalom.

BÓNUSZKÉNT

Előzetes egyeztetés alapján biztosítom az ingatlan jogi szakjogász ügyvédi hátteret, összegyűjtöm az adásvételi szerződéshez szükséges összes adatot, információt, mind eladói, mind vevői oldalról. Részt veszek és segítek neked az adásvételi szerződéskötésen.

Ha te valóban döntéshozó típus vagy, akkor már most tudod, hogy te magad akarsz-e bármennyi időt, energiát fordítani az aktuális ingatlanvásárlási projektbe. Ha a korlátozottan rendelkezésre álló időd és energiád ellenére mégis azt választod, hogy belevágsz szakmai segítség nélkül, ez esetben később is örömmel veszem jelentkezésed, akár tapasztalatcsere tekintetében is.

Amennyiben pedig pontosan tudod, hogy az idő alatt, amíg én az új ingatlanprojekteden dolgozom, te többszörösét megkeresed az én munkadíjamnak, és nem kérdés számodra, hogy melyik összeg mellett teszed le a voksot, akkor vedd fel velem a kapcsolatot itt, akár az asszisztenseden keresztül is, és én mindent megoldok helyetted, neked.

Mert mindenre van megoldás!

Gál Anikó
ingatlan- és befektetési szakértő

További blog bejegyzésekért kattints IDE.