A MŰKŐDŐ MEGOLDÁSOK 1. – ingatlanvásárlás – AZ IDŐ RABJAINAK

Üdvözöllek A MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOK világában. Köszönöm, hogy érdeklődést mutatsz az általam kidolgozott és gyakorlatban is jól bevált módszerem iránt. Ma megnézzük

  • az első választható opciót,
  • én hogyan tudok ebben segíteni,
  • plusz bónuszként mi az amit egyúttal térítésmentes megkapsz.

1) HA NEM AKARSZ KÜZDENI A TÖBB TÍZEZRES ELADÓ INGATLANKÍNÁLATTAL

Ebben a bekezdésben hozzád szólok, akiknek a legnagyobb segítséget az jelenti, ha a több tízezres ingatlankínálatból előre leszűrve, leválogatva megkapod a saját elképzeléseidnek megfelelő eladó ingatlanok listáját.

Az általam fejlesztett, speciálisan összeállított táblázatban az összegyűjtött adatok kizárólag azon ingatlanok főbb ismérveit tartalmazzák, amelyek az elvárásoknak leginkább megfelelnek. Nem kell küzdeni, utána járni, hogy egyes ingatlanok valóban az eladó ingatlanok közé tartoznak-e.
Tapasztalataim alapján számtalan olyan ingatlan hirdetéssel találkozhatunk, amelyek már rég nem aktuálisak, de továbbra is megjelennek a hirdetési felületeken. Ezzel egyrészt kellőképen összezavarják a vásárolni szándékozók figyelmét, másrészt az ingatlankeresésre fordított idő hatványozottan megnő és pocsékba megy.

AHOGYAN SEGÍTEK:

Ha nem akarsz eltévedni a több tízezres eladó ingatlankínálat útvesztőiben, részedre a speciálisan, egyedi igényeid szerinti paraméterek alapján összeállított saját fejlesztésű táblázattal segítek. Ezáltal:

  • rengeteg időt takarítok meg, alkalmanként több órányit,
  • leszűröm a valós, eladás alatt álló ingatlanokat,
  • számos stressz megélését leveszem a válladról,
  • a nyelvi nehézségeket áthidalom.

BÓNUSZKÉNT

Megkapod egy választott ingatlan esetében a várható reális adásvételi ár megállapítását.

A fent részletezettek feltétlenül szükségesek a megfelelő ingatlan megtalálásához vezető út első lépéseiként. A továbbiakban megmutatom hogyan tudunk célirányosan továbbmenni, azaz A MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOK_2 kidolgozott módszerét tekintjük át. A következő napon erről fogok írni.

Ha Te pontosan tudod, hogy új ingatlanod vásárlásához szakemberre van szükséged akár részben, akár a teljes folyamatot tekintve, vedd fel velem a kapcsolatot: itt

Mert mindenre van megoldás!

Gál Anikó
ingatlan- és befektetési szakértő

További blog bejegyzésekért kattints IDE.