Kinek szól az ingatlanvásárláshoz kapcsolódó szolgáltatásom és kinek nem?

Az alábbi táblázatos formában foglaltam össze azon gondolkodásmódokat, amelyek csoportosítása segít eldönteni, hogy valójában akarsz-e együtt dolgozni tapasztalattal rendelkező ingatlanos szakemberrel.

Kinek szól a szolgáltatás és kinek nem?

Ha több pontot is kipipálhatsz a a bal oldali listából, akkor nem vagy egyedül. Sokan tartoznak ebbe a csoportba, még ha nem is ismerik el. 

Azzal nincs baj, ha felismerjük, segítségre van szükségünk. Inkább azzal, ha azt hisszük, egyedül mindent meg tudunk oldani, később azonban kiderül, hogy beletört a bicskánk.

Ha idáig eljutottál, bátran ki merem jelenteni, hogy neked is szükséged van hasznos tapasztalatokra, tanácsokra. Azért, hogy valóban a neked megfelelő módon tudjak segíteni kettéválasztottam a teljes vásárlási folyamatot és kidolgoztam két módszert. Ezek a módszerek külön-külön is, és együtt is tökéletesen működnek. Rád van bízva, hogy melyiket választod. A bővebb információkért gyere és tarts velem holnap is, amikor is elkezdem bemutatni A MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOKAT.

Ha Te pontosan tudod, hogy új ingatlanod vásárlásához szakemberre van szükséged akár részben, akár a teljes folyamatot tekintve, vedd fel velem a kapcsolatot: itt

Mert mindenre van megoldás!

Gál Anikó
ingatlan- és befektetési szakértő

További blog bejegyzésekért kattints IDE.