Hogyan könnyítem meg az ingatlanvásárlást?

Ígéretemhez híven megnézzük hogyan könnyítem meg az ingatlanvásárlást neked, mi az amiben segíteni tudlak szolgáltatásaimon keresztül.

A legtöbb ember igényli, hogy mielőtt véglegesen leteszi a voksot valamely ingatlan megvásárlása mellett, nézze meg más is azt. Gyakorlatilag egy külső szem elfogultság nélkül, érzelmileg nem bevonódva mondjon véleményt. De vajon ennyi valóban elegendő egy komoly vételi szándék megtételéhez?

A reális és objektív rálátás mellett amit tőlem kapsz:

  • Ingatlan szakmai tanácsadás, avagy mire érdemes figyelni.
  • Előszűrés: hirdetések folyamatos nyomon követése, a keresési paraméterek alapján a potenciális ingatlanok megfelelő leválogatása; egyedi, speciális, saját fejlesztésű táblázatba rendezése.
  • Az igényeknek megfelelő ingatlan célirányos, intenzív felkutatása a mielőbbi sikeres vásárlás érdekében. Angol nyelven is!
  • Tapasztalatok megosztása: minden esetben egy kézben tartva dolgozom a számodra tökéletes ingatlan felkutatásán, éppen ezért bőven van mit megosztanom egyéni módszerem kiemelkedő eredményeiről.
  • Értékmeghatározás: a kiszemelt ingatlan/ok állapotfelmérését követően a reális vételár megállapítása.
  • Alku folyamat lefolytatása: a megállapított reális vételár figyelembe vételével eladó és vevő között, a “közös nevezőn” alapuló ártárgyalás lefolytatása.
  • Az ajánlattételi folyamat ismertetése. Tapasztalatok megosztása: miért van szükség rá, miért kell (must have) az ajánlattételi folyamatot szükségszerűen végig vinni.
  • Ingatlan szakjogi ügyvéd biztosítása, végig kísérés a teljes szerződéskötési folyamaton.
  • Tájékoztatásnyújtás az adásvételhez kapcsolódó, kötelezően fizetendő járulékos költségekről, illetékről, adóról. Ezzel elkerülendő a hatóságokkal való összetűzés.

Láthatod, hogy az ingatlanvásárlás igen összetett folyamat, mely nem merül ki a vételár kifizetésében és az ingatlan birtokbavételével. Számos más feladattal is kötelezően együtt jár és opcionálisan együtt járhat a te igényeid alapján. Erről fog szólni a holnapi “szeánsz”. Ha érdekelnek a járulékos munkák, várlak szeretettel holnap is.

Ha Te pontosan tudod, hogy új ingatlanod vásárlásához szakemberre van szükséged akár részben, akár a teljes folyamatot tekintve, vedd fel velem a kapcsolatot itt

Mert mindenre van megoldás!

Gál Anikó
ingatlan- és befektetési szakértő

További blog bejegyzésekért kattints IDE.