Mire vállalkozol, ha ingatlan vásárlásba vágod a fejszéd?

Tökéletesen visszatükrözi a cikk címe, hogy egy ingatlanvásárlási folyamat igen megterhelő tud lenni. Kezdve a megfelelő ingatlan felkutatásától egészen az adásvételi szerződéskötésig terjedő szövevényes, sokrétű munkán át, a belefektetett időt, energiát igénylő tevékenységig, és nem utolsó sorban a szükséges és megfelelő szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkező tudásig. Mindennek IS a birtokában kell lenni, hogy végül valóban elmondható legyen, “IGEN, ezért megérte!”.

Az elmúlt évek munkássága alapján CÉLUL tűztem ki, hogy segítek azon ingatlanvásárlás előtt álló, vagy már épp a folyamatban benne lévőknek, akik nyitottak mindazon széles körben megszerzett tapasztalatomra, mellyel hozzájárulhatok nem csupán az ő INGATLANVÁSÁRLÁSI SIKERÜKHÖZ, hanem ahhoz is, hogy valóban jó élményként éljék meg ezt, az egyébként számtalan problémát is magában rejtő, de a maga nemében kiváló lehetőséget.

Éppen ezért 7+1 napon keresztül, napi szinten osztok meg veled olyan rövid, de annál hasznosabb tartalmakat, amelyek segítségedre lesznek, és könnyen eldöntheted melyik fázisában tartasz az ingatlan adásvétel útvesztőinek.

Következő írásomban gondolatjelekkel felsorolom, hogy ténylegesen mire vállalkozol, amikor ingatlanvásárlásba vágod a fejszéd. Tehát, ha komolyan érdekelt vagy a témában, akkor figyeld a holnap megjelenő cikkemet is.

Ha Te pontosan tudod, hogy új ingatlanod vásárlásához szakemberre van szükséged akár részben, akár a teljes folyamatot tekintve, vedd fel velem a kapcsolatot: itt

Mert mindenre van megoldás!

Gál Anikó
ingatlan- és befektetési szakértő

További blog bejegyzésekért kattints IDE.