Ingatlan vásárlás ONLINE ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSKÖTÉSSEL

Kedves Ügyfeleim és leendő Partnereim!

Bár a koronavírus járvány lelassította mindennapi megszokott életritmusunkat, és sok mindent most nem úgy intézünk mint eddig, azt tapasztalom, hogy a folyamatok az ingatlan kereskedelemben nem álltak meg. Vannak olyan élethelyzetek, adásvételi szituációk, amelyek nem várhatják meg a járvány végét.

Éppen ezért, hogy ne maradj le ingatlanodról, a sikeres és eredményes vásárláshoz ONLINE ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSKÖTÉSSEL is rendelkezésre állunk.

Vevőim számára ajánlatunk egyben jelenti az ingatlan szakjogi ügyvédi háttér biztosítását is.

Kérlek látogass el oldalamra és nézz körül a Te igényeidre szabott szolgáltatásaim között.

Az ügyvédi háttér szolgáltatás továbbá magában foglalja a szerződéses feltételek előzetes leegyeztetését mind az eladóval, mind a vevővel, valamint az adásvételi szerződés aláírásra történő elkészítését és a földhivatali ügyintézést.

A jelenlegi konstrukciót egyelőre a 2020.04.30-ig megkötött adásvételi szerződések esetében tudom garantálni ügyfeleim számára! A járvánnyal kapcsolatosan szinte napról napra változnak a lehetőségeink, májustól új konstrukció várja majd ügyfeleimet, az aktuális események függvényében kidolgozva.

Ha még nem vagy ügyfelem, de kérdésed van az ingatlanpiac helyzetéről, az online szerződéskötés folyamatáról, netán ingatlant vásárolnál vagy értékesítenél, akkor is keress bizalommal: info@anikogal.hu

For further useful blogs, please click HERE.